Hallo, ik ben Janou Brankaert, trots eigenaresse van JB-Beautys sinds 2020. Mijn reis in de schoonheids- en welzijnsindustrie begon uit een diepgewortelde passie voor het verzorgen van mensen en het accentueren van hun natuurlijke schoonheid.

Als uw toegewijde medisch pedicure, voetreflextherapeut en allround schoonheidsspecialiste. Met een hart vol passie en liefde voor mijn vak, sta ik klaar om u een unieke ervaring te bieden in de wereld van wellness en huidverbetering.

Als medisch pedicure zet ik me in voor de gezondheid van uw voeten, terwijl ik als voetreflextherapeut werk aan het herstellen van balans en welzijn in uw hele lichaam. Mijn expertise als allround schoonheidsspecialiste richt zich met name op huidverbeterende behandelingen voor het gelaat. Met zorgvuldig geselecteerde producten en technieken streef ik ernaar om uw huid te laten stralen en in optimale conditie te brengen.

Wat mijn behandelingen onderscheidt, is mijn overtuiging dat ontspanning een cruciaal element is voor het bereiken van een gezonde balans tussen lichaam en geest. Tijdens elke sessie is het mijn prioriteit om een serene en rustgevende sfeer te creëren, waarin u volledig kunt ontspannen en genieten van de verwennerij die u verdient. 

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en luister graag naar uw wensen en behoeften. Samen streven we naar het bereiken van uw schoonheids- en welzijnsdoelen. Ontdek de harmonie tussen gezondheid en schoonheid in mijn praktijk en ervaar de zorg die met passie wordt gegeven.

 

 

Janou Brankaert